Goede doelen
 
Tijdens de voorbereidingen van de opening van de Willem Hendrik Zwart Hal is het idee ontstaan om als mensen ons iets wilden geven te vragen om een donatie voor een goed doel. Als doel hebben we toen gekozen voor een Kinderziekenhuis, Maua Methodist Hospital (www.mckmauahospital.org), in Kenia. Bij dit project was onze toenmalige huisartsenechtpaar nauw betrokken.
 
Daarna hebben we ieder jaar een doel gesteund. In 2001 het Kinderziekenhuis in Kenia, in 2002 het kinderhuis Jemima (www.jemima.nl) in Bethlehem en in 2003 Manege zonder Drempels (www.manege-zonder-drempels.nl) in Bennekom.
  
     
 Kinderhuis Jemima in Bethelem
 
De laatste jaren steunen we Jemima en Manege Zonder Drempels. De netto opbrengst van de samenzangavonden en de groepen gaat naar deze stichtingen en wordt gebruikt om het orgel en de concertserie in stand te houden.
  
 Manege zonder Drempels 
  
VERZOEK:
Wij zouden het erg fijn vinden wanneer u lege toners en cartridge’s bij ons zou willen afgeven. Wij nemen die dan mee naar Manege zonder Drempels. Zij ontvangen voor elke lege ingeleverde een vast bedrag. Dit is voor hun een welkome aanvulling op de financiële huishouding. Elk jaar gaan we met een grote auto, volgeladen richting Bennekom!