Warning: plgContentJosdewplayer::plgJosdewplayer_replacer(): Argument #1 ($matches) must be passed by reference, value given in /customers/2/d/b/huetink-royalmusic.nl/httpd.www/plugins/content/josdewplayer/josdewplayer.php on line 31 Warning: plgContentJosdewplayer::plgJosdewplayer_replacer(): Argument #1 ($matches) must be passed by reference, value given in /customers/2/d/b/huetink-royalmusic.nl/httpd.www/plugins/content/josdewplayer/josdewplayer.php on line 31 Warning: plgContentJosdewplayer::plgJosdewplayer_replacer(): Argument #1 ($matches) must be passed by reference, value given in /customers/2/d/b/huetink-royalmusic.nl/httpd.www/plugins/content/josdewplayer/josdewplayer.php on line 31
Reserveren
 
('Ik ben geen robot' is een beveiliging tegen spam)
Privacy verklaring Royal Music All In
  
De privacy van onze concertbezoekers zijn voor ons van groot belang. Royal Music All In gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. In deze privacy verklaring leggen wij uit wat wij doen met de gegevens die bij ons bekend zijn.
 
Gebruik van persoonsgegevens
Voor het reserveren van een concert ontvangen we één of meerdere van de volgende gegevens van u:
- Naam
- Telefoonnummer
- E-mailadres
 
Deze gegevens worden gebruikt om de reservering per post of per mail te kunnen bevestigen en voor eigen communicatie. 
 
Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over onze concerten. Dit doen wij:
- Per post
- Per e-mail
- Via social media (Facebook)
 
U kunt op ieder moment uitschrijven door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
Verstrekken aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bv als de politie dat eist).
 
 
Inzage en wijzigen van uw gegevens
Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Na 5 jaar inactiviteit worden uw gegevens verwijderd. 
Cd
 
De CD: "A Dream Came True", met klanken van het Monarke Concert Orgel werd gepresenteerd tijdens een Open Dag op zaterdag. Op deze dag speelden Everhard Zwart en Wim Magré de hele dag verzoek nummers en ook alle nummers van deze cd.
 
                              
 
 1. Psalm 25 (Willem Hendrik Zwart)
 
2. Sinfonia 'Arrival of the Queen of Sheba' (George Friederich Händel)
 
3. Koraalvoorspel 'Schmücke Dich, o liebe Seele' (Johann Sebastiaan Bach)
4. Andante uit Concerto II (George Friedrich Händel)
5. Adagio
6. Andante (Trumpet Tune)
7. Siciliano
8. Allegro Moderato
9. Allegretto uit Sonate IV (Felix Mendelssohn-Bartholdy)
10. Voorspel en Koraal 'Wie maar de goede God laat zorgen' (Otto Dienel)
11. Trio 'Verlosser, Vriend! O hoop, o lust' (Feike Asma)
 
12. Liedbewerking 'Blijf bij mij, Heer' (Jan Zwart)
 
13. Variaties en Fuga 'Waer dat men sich al keerd of wend' (Willem Mudde)
14. Variaties over een thema van Paganini (Brian Hesford)
15. Psalm 73
16. Psalm 90
17. Psalm 136
 
De CD is alleen maar in de hal te koop. De prijs is € 15,00 per stuk.
Deze cd is geproduceerd door Jan Quintus Zwart Muziekproducties te Kampen.
Concerten
 
Eén à twee keer in de maand is er een concert in de Willem Hendrik Zwart Hal. Naast orgel concerten zijn er ook concerten waar andere instrumenten worden gecombineerd met het orgel en 5 samenzangavonden, waarbij Ad zelf het orgel bespeelt. Deze professionele concerten vinden plaats in de serie "Royal Music All In". Deze naam is bewust gekozen. "Royal", omdat het orgel een koninklijk instrument is en "All In" vanwege het all in karakter, er worden allerlei instrumenten toegevoegd, dus voor elk wat wils. En de koffie en thee met koek vooraf en drankje en hapje na afloop zitten allemaal bij de prijs in. Met de entree willen we er voor zorgen dat de optredende artiest goed betaald wordt, want dat laat over het algemeen nog wel wat te wensen over.
 
De eerste logische gedachte is dat vooral kerkgangers de weg naar de concertzaal weten te vinden. De helft van de bezoekers zijn niet kerkelijk. Orgelmuziek wordt gelijk geassocieerd met de kerk en dat kan voor sommigen best een drempel zijn. De programma’s die gebracht worden zijn klassiek, geestelijk, populair en alles wat daar tussen in zit. De Willem Hendrik Zwart Hal heeft inmiddels een vaste kern van bezoekers die vanuit deze regio komen, maar ook vanuit Amstelveen, Apeldoorn, Groningen, Amsterdam, Frankfurt, Wuppertal en Coevorden. Ook heeft men bezoekers uit diverse landen mogen ontvangen, onder andere uit: Zuid Afrika, Australië, Engeland, Italië, Canada en Amerika.
 
Naast de vaste kern van bezoekers komen er elk concert wel 20 nieuwe bezoekers. 81 verschillende artiesten hebben al in de hal één of meerdere keren opgetreden,o.a. Everhard Zwart (orgel), Wim Magré (orgel), Klaas Jan Mulder (orgel), Martin Zonnenberg (orgel), Harm Hoeve (orgel), André van Vliet (orgel), Martin Mans (orgel), Marco den Toom (orgel), André Knevel (orgel), Gerwin van der Plaats (orgel), Peter Eilander (orgel), Sander van Marion (orgel), Frank Kaman (orgel), Lennert Knops (orgel), Minne Veldman (orgel), Noortje van Middelkoop (panfluit), Marjolein de Wit (dwarsfluit), Arjan & Edith Post (trompet), Willy de Roo (sopraan), Daniëlle van Laar (dwarsfluit), Liselotte Rokyta (panfluit), Hendrie Westra (marimba), Maria Knops (harp), Evelyn Heuvelmans (hobo), Piet Baarssen (bariton), Gerard Meerholz (keyboard), Martin de Deugd (viool), Jan Lenselink (vleugel), Judith Sportel (sopraan), Corrie Wielink (viool), Gerlinda van den Berg (panfluit en vleugel) en Jan Vayne (orgel en vleugel).
 
                                      
 
Het moge duidelijk zijn: om de schoonheid van een orgel te beluisteren hoeft men niet perse in een kerk te zijn. Het programma wordt in overleg vastgesteld. Hij vindt dat er een programma samengesteld moet worden, dat een groot publiek boeit. Ook stelt hij het op prijs als ze van tevoren iets over het programma vertellen. Er zitten hier altijd tussen de 75 en 175 mensen, in een ongedwongen sfeer. De musici moeten benaderbaar zijn, vindt hij. Het moet geen stijf gedoe zijn, maar een avondje uit waar mensen met plezier aan terugdenken. Zelf geeft Huetink geen concerten. Als hij optreedt voor publiek, spreekt hij steevast van ‘een bespeling’. De samenzangavonden speelt hij altijd zelf. Zingen, afgewisseld met mooie orgelsolo’s. Bij de 10 tallen groepen die er jaarlijks komen speelt hij wat de groep graag wil. Geestelijk – klassiek en modern populair. Hij speelt wat de mensen mooi vinden. Hij vindt zijn niveau middelmatig, en heeft absoluut niet de behoefte om zichzelf op een podium te zetten. Dat laat hij over aan de echte organisten die hier komen spelen.
 
Door de week denderen de tractoren over het erf, maar die zijn niet te horen wanneer er concerten zijn. Dan is het hier stil. Huetink merkt ook dat mensen het prachtig vinden om hier te zijn. Orgelmuziek tussen de bloembollen, met koffie buiten op het erf: dat is geen dagelijkse kost. Dat de zaal vaak helemaal volzit en dat sommige concerten al dagen van tevoren uitverkocht zijn, verbaast hem niets. Er zijn meerdere dubbelconcerten gegeven. Maar van een minder goed bezocht concert ligt hij niet wakker, als het maar mooi en gezellig is.
 
                                                                                                                                                
 
De belangstelling om op het orgel te spelen is enorm groot. Na het concert gaat het orgel uit, want de tijd na het concert is ervoor om gezellig na te praten onder het genot van een drankje en een hapje. Zeer regelmatig krijgen wij een verzoek om het orgel te mogen bespelen. Er kan voor het bespelen van het orgel een telefonische afspraak worden gemaakt, op nummer 0572-371838. De tarieven zijn als volgt: Wij vragen een minimale vergoeding van € 15,00. Hiervoor mag men 2 uur spelen. Elk uur meer is € 10,00 per uur. Voor elke meegebrachte bezoek(st)er vragen wij een vergoeding van € 5,00 p.p.uur. Deze vergoeding wordt gebruikt voor de goede doelen die wij steunen.